Euro Truck Simulator 2 Serial (Etkinlestirme)

Euro Truck Simulator 2, piyasaya sürüldüğünde bu yana büyük ilgi gören tır oyunu çok beğenildi.     O kadar ki 35 yaşındaki servis şoförümüz bile akşam eve gidince bu oyunu oynamaktan kendini alamıyor. Buna bende dahil :) Herkesden tam not almayı başaran bu oyun deneme sürümünden oynayan kullanıcılar için büyük bir sorun meydana gelmekte. Oyunu demo sürümden oynuyorsanız bir süre sonra karşınıza etkinleştirme kutusu gözükecek. Oyuna tam sürüm devam etmek için etkinleştirme ürün anahtarı gereklidir. Oyun için ürün anahtarı birçok sitede yer almakta ama birçoğu çalışmamaktadır. Bu yüzden sizin için çalışan kodları bir araya getirip paylaşmak istedim. Yapmanız gereken bilgisayarınızın internet bağlantısını kesip seriali öyle girmeniz, aksi takdirde serial kabul olmuyor.

Önemli uyarı;
Oyunda yapılan versiyon güncelleştirmelerinden dolayı, aşağıdaki serialler normal sürümde çalışmamaktadır. Eğer versiyon güncelleştirmesi yapıp v1.3.1 sürümüne geçtiyseniz altta vermiş olduğum adresten crack dosyayını indirip oyuna crack işlemi uygulayın.

Euro Truck Similatör 2 Serial keyler;
  • THWYR-Y553Q-71V7H-L8KLL-4KFXE
  •  3342J-DYJF0-XEA3K-5J0YS-40UFY
  •  HKR19-MLUDU-2KC0X-QU17Y-DP65W
  •  7KWDE-K9MV0-KFM10-ACJ2Q-HY9KZ
"ETS 2" 1.3.1 Güncelleştirmesi yapanlar için serial key;
  • 5N1RY-2ZT8T-UFKS6-X27AT-M2LY2 (Yeni)
Önemli uyarı: 
  • Lütfen serial girerken İnternet bağlantısını kesin.
  • Oyunu oynarken asla İnternet bağlantısı bağlı olmasın aksi takdirde oyun tekrar demo moda düşüyor. Bizzat yaşadığım için söylüyorum!
  • Eğer yanlışlıkla internet bağlantısını açık unutarak oyuna bağlandınız ve bir süre sonra oyun demo geçti ise yapabileceğiniz tek şey oyunu save dosyaları da dahil tamamen kaldırıp, yeniden kurmanızdır. Save dosyasını yeniden yüklemeye çalışmayı, oyun yine demo olur yoksa!

3 yorum

admin ets 2 1.10 ürün anahtarını atarmısın

Reply

Euro Truck Simulator 2 Serial (Etkinlestirme) >>>>> Download Now

>>>>> Download Full

Euro Truck Simulator 2 Serial (Etkinlestirme) >>>>> Download LINK

>>>>> Download Now

Euro Truck Simulator 2 Serial (Etkinlestirme) >>>>> Download Full

>>>>> Download LINK

Reply

Çok teşekkürler reyis

Reply

Yorum Gönder

Teşekkürler..
Euro Truck Simulator 2 TR